old: Front Page

Brætspil

Vi forhandler sjove brætspil til både voksne, små og familier
Kom og se udvalget i butikken!

Kortspil

Er du til Magic kort, Pokémon m.fl så kom forbi butikken og udvid din samling!

Figurspil

Vi støtter op omkring Warhammer 40k med både de nyeste editions samt maling i regnbuens farver!

Om Butikken

Ideen med SliceNDice er at det skal være et sted hvor man kan komme og dyrke sin hobby eller måske få sig en ny. Vi skal spille spil, lære regler, male figurer og holde events og turneringer. Der skal være plads til alle. Lige fra den garvede Warhammer spiller der bare gerne vil have nogen at spille med, til de små der gerne vil vide hvordan deres dyrt indkøbte Pokemon kort virker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[slide-anything id=’275′]

 

Om Mig

Søren P. Jensen

Ejer

Hej jeg hedder Søren og jeg har startet SliceNDice med henblik på at skabe en butik hvor atmosfæren er god og man har lyst til at komme igen. Vi sælger kortspil, brætspil og figurspil med mere…. Og god stemning og hygge.


Min personlige baggrund: Jeg har arbejdet i detail i mange år. SuperBrugsen, Netto og senest
15 år i GameStop. Min filosofi er at “hvis jeg gør dig glad, gør du mig glad”, som kan oversættes til at hvis du får en god oplevelse i min forretning, kommer du sandsynligvis igen.

Tilmeld dig et arrangement

Praktisk Info


Åbningstider
mandag til fredag    10:00 – 19:00


søndag og lørdag    10:00 – 16:00

Telefon
+45 31 15 90 71

Adresse:

Grantoftestræde 11, 2750 Ballerup

[one_page_express_contact_form shortcode=”contact-form-7 id="108" title="Contact form 1"”]